Kartepe Belediyesi tarafından faaliyete geçirilen Kadın Spor Merkezlerinden faydalanan kadınlar Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’e teşekkür ettiler.
“Yaşam İçin Spor” ve “Sağlık İçin Spor” sloganıyla Kartepeli kadınlara yönelik yatırımları önemseyen Kartepe Belediyesi yeni merkezleri de geçen hafta hizmete açtı. Kartepeli kadınlara yönelik hizmetleri arasında büyük ilgi gören Kadın Spor Merkezleri sayısını her geçen gün artıran Başkan Üzülmez, merkez açılışlarında kadınlarla sohbet etti. Ertuğrul Gazi Mahallesinde açılan salonda Başkan Üzülmez’e teşekkür eden kadınlar arasında Ceyda Yılmaz skolyoz hastalığı denilen omurga eğriliği rahatsızlığının tedavisi için doktorların spor tavsiye ettiğini belirtti.
Yılmaz, “Ben Emekevler Kadın Spor ve Yaşam Merkezi üyesiyim. Açıldığı günden beri bu merkeze geliyorum. Uzman eğitmenler nezaretinde merkezi kullanarak rahatsızlığımın giderilmesinde önemli destek aldım. Merkezdeki çalışmalar sayesinde 85 kilodan 70 kiloya indim, rahatsızlığımda geçti” dedi.
Kadınlara yönelik sunulan hizmet için başkana bizzat teşekkür etmek için açılışlara katıldığını belirten Yılmaz, merkeze geldikten sonra vücudundaki ağrıların geçtiğinden çok mutlu olduğunu kaydetti.
Başkan Üzülmez de, “Fazla söze gerek yok, buradaki ilgi ve yoğunluk ne kadar doğru bir iş yaptığımızın ispatıdır. İlçemizdeki kadınların memnuniyeti ve duaları bize yetiyor. Sağlık için spor için bu hizmeti almak için bu merkezlere gelen hemşehrilerimizi görmek bizi mutlu etti. Merkezler sayesinde sosyalleşme imkanı bulan kadınlarımız spor yaparak sağlıklı kalma imkanına da kavuşuyor. Mahallerde açtığımız spor merkezleri kadınlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.