Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor.
Şirinsulhiye mahallesinde eski okul yanındaki 680 metre karelik alanda yapılan düzenlemelerin ramazan ayına yetiştirilmesi hedefleniyor. Kartepe Belediyesi, “Çocuklarımız geleceğimizdir” sloganı ile Kartepelilerin hizmetine sundukları parklara bir yenisini de mahalle statüsüne kavuşan Şirinsulhiye mahallesine kazandırmak için hummalı bir çalışma sergiliyor.
İlçe genelindeki parklarla çocuk oyun ve dinlence alanlarını artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi, Şirinsulhiye eski okulu yanındaki 680 metre karelik alan üzerine yeni bir park kurmak için çalışmalarını başlattı.
Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan parkta 110 metre karelik çocuk oyun alanı, 50 metre karelik fitness alanı ve 150 metre kare sert zeminin yer alacağı alanda kamelyalar ve banklarla yeni bir dinlence ve oyun alanı oluşturuluyor.
Gençlerin ve çocukların daha kaliteli kamusal alanlarda büyümesi adına çalışmalarına hız veren Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parkın yapımını ramazan ayına yetiştirmeyi hedefliyor.-