Peygamber Sevdalıları Platformu Kocaeli İl Koordinatörlüğü tarafından kutlu doğum programı düzenlendi.
Peygamber Sevdalıları Platformu Kocaeli İl Koordinatörlüğü tarafından İzmit Perşembe Pazar alanında Hz. Peygamber’in (sav) kutlu doğum etkinliği gerçekleştirildi.
İzmit Perşembe Pazar alanında yapılan etkinliğe Hür Dava Partisi (Hüda Par) Kocaeli İl Başkanı Davut Taştekin, Hüda Par Düzce İl Başkanı Ahmet Kazak, Peygamber Sevdalıları Kocaeli il Koordinatörü İzzet Kazak, çeşitli STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Kur’anı Kerim okumasıyla başlayan program daha sonra şiir ve platforma bağlı ajans sanatçıları ezgi seslendirdi.
Programda konuşan Peygamber Sevdalıları Platformu Kocaeli İl Koordinatörü İzzet Kazak, peygamber sevdalıları platformu olarak bizler kocaeli’de 8 senedir meydanlarda bu sevdamızı coşkulu bir şekilde hep beraber haykırmaktayız. Bundan dolayı Yüce Allah’a hamd ve senalar ediyoruz. Değerli misafirler bugün bu programlara olan ihtiyaç o kadar çok artmış ki, belki yılda bir değil, haftada bir yapılsa yeridir. Çünkü ümmetin bugün içinde bulunduğu sıkıntı, Allah Resulunun sünnetini ya tam anlamayışındandır, yada yaşamayışındandır. İnsanların, bütün toplumların bir hayat şekli, bir yaşantı şekli vardır. Ancak Allah’ın kabul edeceği tek hayat şekli vardır ki, o da Hz. Muhammed’in (sav) hayat şeklidir” dedi.
öte yandan polis ekipleri, etkinlik için yoğun güvenlik önlemleri aldı.
Program söylenen ilahi ve yapılan duanın ardından sona erdi.