Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz önceki gün ekibiyle birlikte Körfez mahallesi Namık Kemal caddesini bölen dere üzerindeki köprü çalışması ve bağlantı yollarının açılması ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.
Başiskele’nin teknik ekibi havaların müsaade etmesiyle birlikte üst yapı çalışmalarında hız kesmiyor. Her bölgeye dokunan Fen İşleri ekipleri tüm çalışmalarını planlı bir şekilde gerçekleştiriyor. Körfez mahallesi Namık Kemal caddesini bölen derenin üzerinde vatandaşların araç ve yaya geçitlerini sağlamak için köprü çalışması gerçekleştiriliyor. Neredeyse çalışmayı yarılayan ekipler köprü çalışmasının tamamlanması ardından bağlantı yolları ile ilgili çalışmaları da gerçekleştirecek.
Çalışmaları yerinde inceleyen Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz ilgili başkan yardımcısı ve teknik ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Çalışmalar ile ilgili yerinde talimatlar veren Başkan Ayaz, en kısa zamanda işlerin tamamlanmasını planladıklarını söyledi. Başiskele’de hizmetler durmadan devam ediyor. Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, mahallemizde ihtiyaç olan ve birçok vatandaşımızın talep ettiği köprü çalışmamız devam ediyor. En kısa sürede tamamlanan çalışma mahallelimizin bir ihtiyacını daha karşılamış olacak. Böylece ulaşım kesintisiz sağlanacak” dedi.