Körfez Belediyesi, kent genelinde yürüttüğü yol yapım, asfalt yama ve asfaltlama çalışmalarıyla ilçeye bakımlı ve kullanışlı yollar kazandırıyor.
Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 40 derece sıcağa rağmen Körfez’in muhtelif bölgelerinde sıcak asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yaptığı çalışmalarla göz dolduran Körfez Belediyesi, yaya ve araç trafiği için çalışmalarına devam ediyor. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, eski ve yıpranmış asfaltları sökerek yerine kaliteli yeni asfalt seriyor. Ekipler bu kapsamda Agah Ateş mahallesi Kılınç aslAn sokakta başlattığı asfalt serim çalışmalarını tamamlayarak halkın hizmetine açtı.
Konu ile ilgili yetkililer, “Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bu yaz sezonunda 40 derece sıcağa rağmen çalışmalarını titizlikle sürdürmektedir. Daha önce birçok mahallelerimizde asfalt serim, yol bakım-onarım çalışmalarımızı gerçekleştirdik. İlçemizde altyapısı biten bütün yolları program dahilinde asfaltlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz” diyerek çalışmaların ara verilmeden devam edeceğini belirtti.