Kocaeli Ticaret Odası ve Ayyıldız İlkyardım Eğitici Eğitim Merkezi arasında imzalanan işbirliği ile oda üyeleri, ilkyardım eğitimlerini indirimli fiyatlarla alacak.
Oda üyesi işletmelerde görev yapacak ilkyardımcının eğitimlerini indirim avantajıyla almasını sağlamak için protokoller imzalayan Kocaeli Ticaret Odası, bu kez Ayyıldız İlkyardım Eğitici Eğitim Merkezi ile işbirliği yaptı. Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleşen törenle uygulamaya alınan protokolü KOTO adına Oda Genel Sekreter Vekili Figen Dilaver, Ayyıldız İlkyardım Eğitici Eğitim Merkezi adına da Kurum Müdürü Süleyman Karataş imzaladı. Törende KOTO Ekonomik Araştırmalar ve Dış Ticaret Müdürlüğü Uzmanı Burçin Özkan da hazır bulundu.
Oda Genel Sekreter Vekili Figen Dilaver, işbirliğinin her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi. Kurumun eğitim hizmetleri hakkında bilgi veren Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Karataş ise, “Özel Ayyıldız İlkyardım Eğitim Merkezi; 24762 Sayılı İlkyardım Yönetmeliği’nin yürürlüğe girmesiyle birlikte firmalarımızın ihtiyaç duyduğu ilkyardım eğitimlerini vermek üzere her biri konusunda uzman ilkyardım eğitmenleri ve ilkyardım eğitici eğitmenleri tarafından kurulmuştur” dedi.