Antalya Yöresel Ürünler Fuarı’ndan dönen Kocaeli Ticaret Odası heyeti, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Geçmiş Dönem Genel Sekreteri-Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.
7. Yöresel Ürünler Fuarı için Antalya’ya giden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış ve beraberindeki yönetim bir dönem Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği görevinde kente önemli projeler kazandıran Antalya Valisi Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti.
Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile makamında samimi sohbet gerçekleştiren Başkanlar Semih Barış, Akın Doğan ve beraberindeki KOTO heyeti, odanın çalışmalarıyla ilgili de kapsamlı bilgiler verdi. Kocaeli Ticaret Odası’na YÖREX Fuarı’na katılımları dolayısıyla teşekkür eden Vali Karaloğlu, 7 yıldır yapılan fuarın markalaşma yolunda olduğunu vurguladı. KOTO Başkanı Semih Barış da konuşmasında, bu yıl 4. Kez YÖREX Fuarı’nda yer aldıklarını ifade ederek, Vali Karaloğlu’na çalışmalarında başarılar diledi. Vali Karaloğlu, KOTO heyetiyle uzun yıllar görev yaptığı Kocaeli’ne selam gönderdi.