Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, İsmail D. (45) girdiği bunalım sonucu, kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. 2 çocuk babasının, liseye giden oğluna okul kıyafeti alamadığı için intihar ettiği iddia edildi.

OĞLUNA OKUL KIYAFETİ ALAMAYAN BABA, İNTİHAR ETTİ

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, bir süredir işsiz olduğu belirtilen İsmail D. (45) girdiği bunalım sonucu, kendisini banyoda iple asarak yaşamına son verdi. D'nin çocuğuna okul kıyafeti alamadığı için yaşamına son verdiği iddia edildi.

Olay, dün sabah saatlerinde, Körfez ilçesi Yukarı Hereke Mahallesi'nde meydana geldi.

BANYOYA GİREN YAKINLARI, BABANIN CESEDİ İLE KARŞILAŞTI

Baba İsmail Devrim, bu konuşmadan bir gün sonrası, geçtiğimiz Perşembe sabahı 06.00 sularında evin banyosunda kendini iple asmış halde bulundu. Eşini banyoda asılı gören Hafize Devrim büyük şok yaşadı. Hafize Devrim hemen çocuklarına ve komşularına haber verdi. Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri İsmail Devrim'in hayatını kaybettiğini tespit etti. Eve gelen jandarma ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı. Jandarma ekiplerinin incelemesinde babanın cebinden 20 TL para çıktığı öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İsmail D.'nin cenazesi, morga kaldırıldı. Bir süredir işsiz olduğu iddia edilen İsmail D.'nin cenazesi bugün Balıkesir'de toprağa verildi.

'ÇOCUĞUNA KIYAFET ALAMADIĞI İÇİN CANINA KIYDI' İDDİASI

Yerel basında yer alan iddiaya göre, 45 yaşındaki İsmail D. adlı vatandaş aşağı Hereke'deki bir liseye giden oğlunu, okul kıyafeti için okulda derse alınmak istenmediğini öğrendi.

Oğlunun anlattıklarıyla akşam evde bunalıma giren iki çocuk babası İsmail Devrim sabaha karşı 06:00 sıralarında evinin banyosuna girdi ve kendini iple astı.