Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu iki sporcu, Okul Sporları Olimpiyatları’nda ter dökecek.
11 - 18 Temmuz tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek Okul Sporları Olimpiyatları’nda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu iki sporcu, müsabakalarda ter dökecek. En büyük 3’üncü olimpiyat organizasyonu olan Okul Sporları Olimpiyatları için yaklaşık 40 ülkeden 2 bin 500 sporcu Trabzon’da mücadele edecek. Uluslararası organizasyonlara hemen hemen her branşta bir sporcuyla katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, bu organizasyona ise da bir judocu, bir de atletle katılacak.
Bu yıl 16’ncısı düzenlenecek oyunlarda Judo’da son yıllarda gösterdiği başarılı performans ile herkesin takdirini toplayan Tuğçe Beder 48 kiloda tatamiye çıkacak. Kürsünün en büyük favorilerinden olan Tuğçe, 16 Temmuz’da rakipleri karşısında sınavını verecek. Oyunlarda mücadele edecek Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un bir diğer sporcusu Vedat Demir 14 Temmuz’da 800 metre, 17 Temmuz’da ise 4 çarpı 400 bayrak yarışında mücadele edecek. Bin 500 ve 800 metrede Türkiye şampiyonlukları bulunan şampiyon sporcu Vedat Demir, uluslararası ilk ciddi sınavında madalya arayacak.
Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor Kulüp Başkanı Dr. Ali Yeşildal, “Kulübümüz yurt içindeki şampiyonalarda olduğu gibi Uluslararası organizasyonlarda da ses getirmeye devam ediyor. Sporcularımız bu tür önemli organizasyonlara katılarak, ülkemizi ve kentimizi başarılı bir şekilde temsil ediyorlar. Trabzon’da ki organizasyon da iki sporcumuz mücadele edecek. Ülkemizde yapılacak olan bu önemli organizasyonda sporcularımızın başarılı olacaklarına inanıyoruz. Kendilerine sonsuz başarı diliyoruz” dedi.