Büyük Atlantis Özel Sporcular Kulübü yöneticileri, milli sporcuları ile Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu makamında ziyaret etti.
Downlu Erkekler Gülle Atma Türkiye şampiyonu Anıl Demir Temmuz ayı içerisinde İtalya’da yapılacak Avrupa yarışmaları öncesinde Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret ederek madalya sözü verdi. Demir’e ziyaretinde Büyük Atlantis Özel Sporcular Kulübü Başkanı Mehmet Ali Kaşka ve Atlantis Rehabilitasyon merkezi eğitmenleri eşlik etti. Ziyarete Vali Güzeloğlu’na verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Mehmet Ali Kaşka, “Özel çocuklarımız özel duygular taşımaktadır onlar için yöneticilerimizin destekleri çok önem arz etmektedir. Ayrıca Yurt içi yurt dışı müsabakalara özel çocuklarımızı taşıyan bu anlamda fedakarca çalışan Türkiye Özel Sporcular Federasyonu başkanımız Birol Aydın ve değerli yönetim kurul üyelerine de başarının baş mimarları olarak teşekkür ediyoruz” dedi.
Vali Güzeloğlu da İtalya’da yapılacak şampiyonaya katılacak Anıl Demir’e başarılar dileyerek, Atlantis ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.