İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın çocuklar için hazırlattığı Pişman Dergisi’ni okuyanlar kazanmaya devam ediyor.
Her sayısında ödüllü bulmacanın yer aldığı Pişman Dergisi’nin son sayısındaki bulmacaları doğru bilenler yine kazandı. Bulmacayı doğru bilen 108 öğrenci arasından çekilen kur aile Albay İbrahim Karaoğlanoğlu İlkokulu’ndan Ömer Arslan, Nuh Çimento İmam Hatip Orta Okulu’ndan Ömer Sami Çelik ve Özel Ted Koleji’nden Boğaç Adıyaman ödül almaya hak kazandı. Öğrencilere ödül olarak tablet ile 100 ve 150 Liralık hediye çeki verildi. Kura sonucu tablet kazanan Ömer Arslan’a ödülünü Başkan Doğan verdi. Boğaç Adıyaman’ın ödülünü ise okulda olduğu için annesi Ayla Adıyaman aldı.
Her sayısı 50 bin adet basılan ve şimdiye kadar 20. sayısı çıkan dergideki ödüllü bulmacaları doğru bilenlere hediyelerini veren Doğan, “Derginiz Pişmanı hepiniz çok sahiplendiniz. Sizlerin desteğiyle bugüne kadar geldi ve yine sizlerin desteğiyle daha da büyüyecek. Bu derginin çok titizlikle ve konusunda uzman isimlerce hazırlandığını bilmenizi isterim Ayrıca ben de dergiyi hazırlık aşamasında bizzat takip ediyorum. Çünkü sizleri çok önemsiyorum. Sizler bizim geleceğimizsiniz, sizlere yapılan yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu biliyor, bu amaçla elimizden geleni yapıyoruz. Sizlerden tek bir isteğimiz var o da, derslerinize çok çalışıp başarılı olmanızdır” dedi.
Anneleriyle gelen öğrenciler de Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.