Ünlü sunucu Bekir Develi, Kocaeli Kitap Fuarı’nda hayranlarıyla buluştu.
8.Kocaeli Kitap Fuarı, ünlü sunucu Bekir Develi ile hayranlarını bir araya getirdi. Yaşadığı olayları esprili ve eğlenceli bir şekilde anlatan Develi seyircilerle birebir iletişim kurarak eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Konuşması sık sık seyircilerin alkışları ile kesilen ünlü sunucu Bekir Develi Türk milletine özgü komik olayları kendince yorumlayarak izleyicilere anlattı. Samimi ve içten konuşmasıyla izleyicilerin gönlünde taht kuran Bekir Develi zaman zaman izleyicileri sahneye alarak karşılıklı şov yaparak tüm kitapseverleri Kocaeli Kitap Fuarına davet etti.
Develi’nin arından Kocaeli 8. Kocaeli Kitap Fuarı’ndaki yazar buluşmalarına konuk olan Prof. Dr. Durmuş Günay, Sezai Karakoç’u anlattı. Uluslararası Fuar Merkezi’ndeki Kara Mürsel Alp Konferans Salonu birbirinden değerli kalemleri ağırladı. Prof. Dr. Durmuş Günay, “Sezai Karakoç Diriliş Ekolü ve Medeniyet Kavramı” konulu söyleşisiyle kitapseverlerle buluştu. Durmuş Yılmaz, Sezai Karakoç ve düşüncesi hakkında önemli bilgileri kitapseverlerle paylaştı.
Yazar söyleşilerinde daha sonra ise “İns Anları Ve Ahmetler” konulu söyleşisi ile yazar Aydın Aydın, kitapseverlerle buluştu.