Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz spor okullarına, İhsaniye İlköğretim Okulunun spor tesisi de katıldı.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı Spor Şube Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Ücretsiz Spor Okulları her geçen gün gücüne güç katıyor. Kocaeli’nin 12 ilçesinde 6-12 yaş arasındaki çocuklara 7 ayrı branşta ücretsiz spor eğitimi verilen Spor Okulları, yeni bir spor tesisini daha bünyesine katmanın mutluluğunu yaşadı. İhsaniye İlköğretim Okulu kısa bir süre önce Spor Okulları ailesine katıldı. Böylece ücretsiz Spor Okulları’nın faaliyet gösterdiği merkez sayısı 31’e yükselmiş oldu.
Spor Okulları ailesine yeni katılan İhsaniye İlköğretim Okulu’nda öğrenciler, masa tenisi, cimnastik ve basketbol branşlarında ücretsiz spor eğitimi alacak. Salı ve cuma günleri basketbol, perşembe ve cuma günleri ise jimnastik branşının dersleri gerçekleştirilecek. Jimnastik ve masa tenisi branşının dersleri İhsaniye İlköğretim Okulu’nda, basketbol branşının dersleri ise Gölcük 17 Ağustos Spor Salonu’nda yapılacak.
İhsaniye ilköğretim Okulu öğrencileri, ilk günden itibaren derslere başladı. Jimnastik ve basketbol branşı öğrencileri, uzman eğitmenler gözetimindeki ilk derslerine büyük ilgi gösterdi. Öğrenciler, okullarında açılan Ücretsiz Spor Okulları için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na teşekkür etti.