AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, 16 Nisan halk oylaması saha çalışmaları kapsamında Akşehir’de esnafla ve öğrencilerle bir araya geldi.

Akşehir İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen vefa yemeğine de katılan Mustafa Baloğlu, Tisan Toptancılar Sitesi, Otogar, Adsız Mahallesi’nde esnafla bir araya geldi.

“Partinin şahıslara vefası olmaz. Şahısların partiye ve davaya vefası olur” diyerek konuşmasına başlayan AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu, ne ilçe başkanlarının, ne yönetim kurulu üyelerinin, ne belediye başkanının kalıcı olmadığını ve sadece bu davanın temsilcileri olduklarını söyledi. Bu davanın sahibi millettir diyen Milletvekili Baloğlu, dolayısıyla bu yemeğe bu programa katılanlar millete ve davaya vefasını göstermiş oluyor. Biz insanlığa, milletimize, ümmetimize, partimize ve davamıza vefayı hiçbir zaman terk etmedik ve bırakmadık. İnsanlık için, milletimiz için, ümmetimiz için, durmadan, yorulmadan çalıştık ve bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Davamıza hangi görevde olursak olalım vefayı, çalışmayı dürüstlüğü, doğruluğu hiçbir zaman terk etmedik ve terk etmeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Önümüzde tekrar bir sandık olduğunu, 16 Nisan 2017 tarihinde halk oylamasına gidileceğini ifade eden Baloğlu, “Yine muhalefet ve evet karşıtı kesimler malum çalışmalara başladı. Ama muhalefet bu kez yalnız değil, Almanya tüm gücüyle muhalefete destek vermeye başladı ve bu günlerde de Hollanda da destek veriyor. Bakıyorsunuz hayır cephesine yine terör örgütleri yine orada. Evet cephesine baktığımız zaman yerli ve milli duruşuyla her şeyi milletinin ve devletinin üzerine düşünen ve milletine hizmet etmeye çalışan AK Parti ve Sayın Devlet Bahçeli var. Bu durum, aslında 16 Nisan’da tercihimizin ne olması gerektiğini bizlere açıkça izah ediyor” dedi.

Baloğlu, konuşmasının son bölümünde, AK Parti’nin kuruluşundan bugüne kadar emeği geçen herkese çok teşekkür ederek, "Allah onlardan razı olsun. Bu davanın temsilcileri bugün biziz. Ancak yarın bir başkası olacak. Çağrıldığı zaman hiçbir bahane üretmeyerek bu AK Parti davası çatısı altında bulunmaktan gurur duyan ve emek harcayan tüm arkadaşlara teşekkür ederim” diye konuştu.

AK Parti Konya Milletvekili Dr. Mustafa Baloğlu, son olarak Akşehir’de eğitim gören üniversite öğrencileriyle Takkasızlar Konağında bir araya geldi. Baloğlu, öğrencilerle halk oylaması sürecini değerlendirdi, deneyimlerini paylaştı ve 16 Nisan’da destek istedi.