Konya’nın Akşehir İlçe Belediye Başkanı Salih Akkaya, Anneler Günü münasebetiyle ilçe genelinde kurulan pazarları, parkları ve huzurevini ziyaret ederek buradaki hanımları ve şehit annelerini ziyaret ederek, Anneler Günü’nü kutladı.
Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’nın ziyaretlerine Akşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İbrahim Öncel’de katıldı. Akşehir’deki Gazi Pazarı, Altunkalem Pazarı’ndaki alışveriş yapan ve satış yapan hanımların Anneler Günü’nü kutlayan Başkan Akkaya onlara gül hediye etti. Başkan Akkaya’dan bu anlamlı günde çiçek alan hanımlar çok mutlu olurken, bu güzel jesti için de Başkan Akkaya’ya teşekkür ettiler. Başkan Akkaya Anneler Günü ziyaretleri kapsamında Hıdırlık Mesire alanını da ziyaret ederek buradaki hanımlara da gül verdi. Başkan Akkaya ve beraberindeki heyet daha sonra Akşehir Nasreddin Hoca Huzurevi’ne geçerek buradaki yaşlı hanımların elini öpüp onlara da gül verdi. Karşılarında Belediye Başkanını gören yaşlılar oldukça mutlu olurken Huzurevi Müdürü Fahri Çavdar’da Başkan Akkaya’ya ziyareti için teşekkür etti. Başkan Akkaya Anneler Günü münasebetiyle şehit annelerini de unutmayarak onları da evlerinde ziyaret ederek gönüllerini aldı. Şehit ailelerinin evlerinde şehit anneleri ve babalarıyla sohbet eden Başkan Akkaya, onların isteklerini sorarak çeşitli hediyeler verdi.
Başkan Akkaya yaptığı açıklamada, “Anneler Günü münasebetiyle pazarlarımızdaki ve parklarımızdaki hanımlarımızın Anneler Günü’nü kutladık. Huzurevimize gidip oradaki annelerimizi ziyaret ettik. Ayrıca annelerimizin bu mutlu günlerinde evlatlarını bağrına basamayan, onları kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı şehit annelerimizi ziyaret ederek onların acılarını bir nebze unutturalım istedik. Bu annelerimiz; yüreğimizde sonsuza kadar yaşayacak olan kahraman şehitlerimizin bizlere emanetleridir. Onların her zaman yanlarında olup, desteklerimizi sürdüreceğiz” dedi.