Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçede yer alan parkları ziyaret ederek çocuklar ve vatandaşlarla bayramlaştı.
Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bayram sonrasında ilçede yer alan parklara ziyaretler gerçekleştirerek vatandaş ve çocuklarla bayramlaştı. Selçuklu’da bayramının alınan tedbirler ve ekiplerin özverili gayretleriyle sorunsuz bir şekilde geçtiğini ifade eden Başkan Altay, “Selçuklu da spor salonları, emekli konakları, aile yaşam merkezleri, kütüphaneler, hanımlar lokalleri, yüzme havuzları, çocuk parkları ile yaşam kalitesi yükseldi. Selçuklu’da önceliğimiz hemşehrilerimizin memnuniyeti” dedi.
“Vatandaşlar hizmetlerden memnun”
Gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Selçuklu bırakmak için belediye hizmetlerini titizlikle sürdürdüklerini ifade eden Başkan Altay, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde hemşehrilerimizin çalışmalarımızdan duydukları memnuniyeti ifade ediyorlar. Selçuklu’da vatandaşlarımızın hizmetlerimizden memnuniyet oranı oldukça yüksek. Vatandaşlarımızın memnuniyeti ilçemizde yeni hizmetlere üretiyor, Selçuklu’nun standardını yükseltiyoruz. Hemşehrilerimize en iyi hizmeti sunmak için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çalışmalarımıza aynı arzu ve istek ile devam edeceğiz” diye konuştu.
“Ortak akıl ile Selçuklu’ya hizmet üretiyoruz”
Her fırsatta hemşehrilerle birlikte olmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Altay, “Mahalle ziyaretleri ev ziyaretleri, okul ziyaretleri ile ortak aklı hedefliyoruz ve hemşehrilerimizin yönetime katılmasını arzu ediyoruz. Selçuklu’da birçok prestijli hizmet üretmeye devam ederken altyapı, imar ve fen işleri gibi fiziki belediyecilik ve sosyal belediyeciliği de ön plana alarak, şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla ilçemiz için gerekli olan her hizmeti yapmaya devam ediyoruz. Bu hizmetler üretilirken ‘Ortak Akıl’ düşüncesi ile her fikre ve düşünceye önem veriyor ve dinlediğimiz her fikirden nasıl yararlanabiliriz ona bakıyoruz. Ortak akıl uygulamamız ile her yaştan hemşehrimizin yönetimde fikirleriyle yer almasını istiyoruz. Bu şehirde yaşayan hepimizin bu şehre katma değer sağlaması gerektiği düşüncesi ile her hemşehrimizin fikrine değer veriyoruz” ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar Başkan Altay’a ziyareti ve ilçeye kazandırılan yatırımlardan dolayı teşekkür etti.