Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Anneler Günü münasebetiyle göl kenarındaki parklarda buluştuğu annelerin gününü kutlarken, çeşitli hediyeler verdi.
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, beraberindekilerle birlikte göl kenarındaki parklarda bulunan annelerin Anneler Günü’nü kutladı. Yaşlı annelerin elini öpen Özaltun, yanına yaklaştığı anneler ile anne adaylarına çeşitli hediyeler verdi.
Anneler Günü’nün sadece bir güne sığdırılmaması gerektiğini belirten Başkan Özaltın, “Aslında her gün anneler günü olmalı. Bizim için her gün anneler günü. Anneler cennetle müjdelenen kişilerdir. Anneler günü olması dolayısıyla bugün ilçemiz merkezinde annelerimizin bulunduğu yerleri ziyaret ettik, onlarla bir araya gelerek günlerini kutladık. Sadece annelerin değil, anne adaylarının da şimdiden günlerini kutladık, onlara çeşitli hediyeler verdik. Bu vesile ile kendileriyle hasbıhal ettik, dert ve isteklerini dinledik. Çocukları yanlarında olan annelerin mutluluğuna tanıklık ederken, yanında olmayan gurbette olanların ise buruk olduğuna şahit olduk. Bu arada, şehit anneleri ile de karşılaştık. Onların ellerini öptük, anneler gününü kutladık. Tabi onların kalbimizde, gönlümüzde ayrı müstesna bir yeri var. Bu münasebetle tüm şehit analarımızın da gününü kutluyor, ellerinden öpüyorum. Onlar çocuklarını kaybettiler ama bizler de onların çocuğuyuz, evlatlarıyız. Annelerimiz ne derse o, onların istekleri, sözleri bizler için bir emirdir. Allah’ım onlara sabırlar versin, bu münasebetle başta şehitler ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.