Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmalarında sona doğru yaklaşılan Beyşehir Kültür ve Yaşam Merkezinde incelemelerde bulundu.
Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül’le birlikte Kültür ve Yaşam Merkezine ait inşaat alanını ziyaret eden ve inşaatın son durumunu yerinde gören Başkan Özaltun, yapımı üstlenen firmanın yetkililerinden bilgiler aldı. Belediye Başkanı Özaltun yaptığı açıklamada, hizmete girdiğinde Beyşehir’de büyük bir eksikliği ortadan kaldıracak olan Kültür ve Yaşam Merkezi’nin yapımında sona yaklaşıldığını vurgulayarak Aralık ayında tamamlanacağını belirtti. Özaltun, ilçede yıllardır yapımı özlemle beklenen Kültür Merkezi ile Beyşehir Belediyesi yatırımlarına bir yenisinin daha eklenmiş olacağını aktararak, “Beyşehir’de bugüne kadar olmayan bir Kültür Merkezi de dönemimizde hizmete girmiş olacak”dedi.
Özaltun bünyesinde bin kişilik toplantı, tiyatro salonu, düğünlerin yapılabileceği salon, AVM olabilecek bir alan, sergi ve fuaye salonu, teras, kafeterya ile 500 araçlık otoparkı bulunacak Kültür Merkezi’nin çevresindeki yeni yatırımlarla birlikte bölgede bir cazibe merkezi oluşturacağını sözlerine ekledi.