Konya’nın Beyşehir ilçesinde, Selçuk Üniversitesi (SÜ) bünyesinde faaliyet gösteren fakülte ve yüksekokullara yeni dekan ve müdür atamaları gerçekleştirildi.
FETÖ/PDY’nin askeri darbe teşebbüsünün ardından Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Şahin’den de gelen çağrı üzerine Selçuk Üniversitesi bünyesindeki fakülte ve meslek yüksekokulları, yüksekokullar, enstitüler ve araştırma uygulama merkezlerinin dekan ve müdürleri görevlerinden istifa etmişti. İstifaların ardından fakülte ve yüksekokullara yeni dekan ve müdür atamaları gerçekleştirildi.
Beyşehir Ali Akkanat Turizm Fakültesi Dekanlığı’na bu görevden istifa eden Prof. Dr. Abdullah Öztürk yeniden atandı. Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi Dekanlığı’na SÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset ve Sosyal Bilimler Ana Bilim Dalı Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali Acar, SÜ Beyşehir Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürlüğü’ne SÜ Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Zengin, SÜ Beyşehir Ali Akkanat Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne aynı okulda görev yapan Okutman Dr. Oktay Nar, Huğlu Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü görevine ise yine aynı okulda görev yapan Öğretim Görevlisi Mahmut Emre Erdoğan vekaleten atandı.
Atamaların ardından yeni isimlerin büyük bölümünün görevlerine başladığı öğrenildi.