Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi, onkoloji hastası olan ve çocukları tarafından da kaderine terk edilen 45 yaşındaki Kezban Zeyrek için seferber oldu.
Hacı Mustafa Mahallesinde ikamet eden onkoloji hastası Kezban Zeybek’in evinde her türlü bakım ve tadilat çalışmasını gerçekleştiren Ereğli Belediyesi, Evde Bakım Birimi ile temizlik ve hijyen çalışmalarını da tamamladı. Yeni elbise ve eşyalarla Zeybek’in yaşadığı evi sağlıklı ve yaşanabilir bir hale getiren Ereğli Belediyesi’nin çalışmalarına Onkoloji Derneği de destek verdi.
En büyük hizmetin insana dokunmak olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven, "Sosyal Belediyeciliğin en önemli hizmeti kuşkusuz insana dokunan hizmetlerdir. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizdeki onkoloji hastalarımızı tedavi amacı ile Konya’ya götürerek destek olmaya çalıştık. Kendileri ile sürekli iletişim halinde olduk ve ihtiyaçlarına cevap verdik. Bugünde onkoloji hastası olan Kezban Zeyrek’in daha iyi şartlarda yaşamını idame ettirebilmesi için ekiplerimiz seferber oldu. Gereken çalışmalar yapıldı. Kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyor her zaman yanında olduğumuzu belirtmek istiyorum" dedi.