Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı ile yürütülen Medeniyet Okulu Projesi kapsamında düzenlenen “Haydi Konuş Bakalım” liseler arası münazara yarışmasında ikinci olan Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Salim Bozkurt, başarıda emeği olan öğretmenler ve öğrencilerle birlikte Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya makamında teşekkür ziyaretinde bulundu.
Konya genelinde 235 lisenin katılımı ile gerçekleştirilen “Haydi Konuş Bakalım” yarışmasına 2’nci olarak adını yazdıran Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri; Melisa Gün, Ramazan Yunus Duman, Elif Toptaşlı, Hatice Açıkgöz, Belediye Başkanı Salih Akkaya’ya eğitime olan desteklerinden dolayı teşekkür ettiler
“YARIŞMADA BÖLGEMİZİ TEMSİL ETTİĞİNİZ İÇİN GURUR DUYDUM”
Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’ni ağırlayan Belediye Başkanı Salih Akkaya “Yarışma gününde ifade ettiğim gibi bölgemizi temsil ettiğiniz için gurur duydum. Bu başarıda öncelikle öğretmenlerimizin emekleri bir hayli büyük. Bu ziyaretlerinizi Belediye olarak önemsiyoruz, eğitim anlamın da geriden gelen öğrencilerimize örnek olması, kendilerinin ödüllendirilmesi, bu gibi ziyaretlerin yapılması çok önemli. Esas olan teşekkür edilecek, tebrik edilecek, takdir edilecek siz değerli öğretmenlerimizsiniz. Dereceye giren öğrencilerimizi her alanda yetiştirmede hazırlamada önemli katkılarınız var. Akşehir halkı adına, şahsım adına sizleri tebrik ederek başarılarınızın devamını dilerim” dedi.
“AKŞEHİR BİR MİLYON KİTABA KOŞUYOR” PROJESİNE TEŞEKKÜR
Akşehir Şehit İsmail Cem Yakınlar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Salim Bozkurt’ta yaptığı konuşmada, “Konya’ya bizzat gelerek öğrencilerimizi destekleyip, yarışma esnasında yaptığınız güzel konuşmanın öğrencilerimize kattığı moral ve motivasyonu önemsiyoruz. Eğitim için, öğrencilerimiz için ve “Akşehir Bir Milyon Kitaba Koşuyor” projesinde okullara verdiğiniz destekleriniz için şahsım, idarecilerim, öğretmenlerim ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Başarılı öğrenciler ve okul idarecileri Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya’ya çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.