Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Konya Kahveciler Odası Başkanı Cemal Çınardalı, Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Odası Başkanı Yaşar Doğan ile birlikte KOSKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Ercan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Konya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinden KOSKİ Genel Müdürlüğü görevine getirilen Ercan Uslu’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Son olarak KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve beraberindeki Birlik yöneticisi ve oda başkanları, KOSKİ’yi ziyaret ederek Genel Müdür Ercan Uslu’ya hayırlı olsun dileğinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KOSKİ Genel Müdürü Ercan Uslu da KONESOB Başkanı Karamercan ve oda başkanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.
Ziyaret sonunda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, KOSKİ Genel Müdürü Ercan Uslu’ya günün anısına minyatür Osmanlı kaftanı hediye etti. Kahveciler Odası Başkanı Cemal Çınardalı da Uslu’ya Kahveciler Odası adına kitap hediye etti.