Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan beraberindekilerle birlikte Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Abdüssettar Yarar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Konya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne yeni atanan Abdüssettar Yarar’a hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamanda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, Birlik Genel Sekreteri Ziya Yavuz ve Birlik Basın Danışmanı Tevfik Pekçak, Abdüssettar Yarar’ı makamında ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.
Ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren ve KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan’a teşekkür eden Abdüssettar Yarar, esnaf odalarının önemine dikkat çekti.
KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan da, Konya kültür ve turizminin daha iyi yerlere gelebilmesi için esnaflar olarak İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüyle birlikte her türlü proje ve çalışmayı yapmaya hazır olduklarını söyledi.
Ziyaretin sonunda KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abdüssettar Yarar’a günün anısına minyatür Osmanlı kaftanı armağan ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.