Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasında (SMMMO) Kurban Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde bayramlaşma programı düzenlendi.
AK Parti Konya Milletvekili Ömer Ünal, Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver ve meslek mensuplarının katıldığı programda konuşan Konya SMMMO Başkanı Seyit Faruk Özselek, 15 Temmuz’da içeride ve dışarıda bulunan vatan hainlerine en güzel cevabın verildiğini söyledi.
Bilgi açısından devamlı güncel olmayı gerektiren bir mesleği icra ettiklerini belirten Özselek, “Her an mevzuatta yeni değişiklikler olabiliyor. Bu sebeple Konya Mali Müşavirler Odası olarak meslektaşlarımızın bilgi güncelliğini koruması için bu doğrultuda faaliyetler planlıyor ve hayata geçiriyoruz. Malumunuz Kurban Bayramı öncesinde yapılandırmayla ilgili bilgilendirme seminerlerimizi Vergi Dairesi Başkanlığımız ve Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ile düzenledik. Özellikle yapılandırmanın önemi ve daha iyi kavranması için yapılandırmayla ilgili üçüncü seminerimizi 21 Eylül Çarşamba günü düzenleyeceğiz. Borçların yapılandırılmasıyla ilgili olarak 30 Haziran 2016 tarihine kadar olan borçları kapsayacak olan Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması Piyasaları ekonomik yönden rahatlatacak bir uygulamadır. Bu nedenle mükelleflerimizin ve toplumun yapılandırmaya duyarlı şekilde yaklaşarak mevcut olan borçlarını indirimli şekilde ödemeleri kendilerine fayda sağlayacaktır. Sürekli savunduğumuz vergisini düzenli ödeyen mükellefler için vergi indiriminin geleceğinin müjdesini Maliye Bakanımız Sayın Naci Ağbal açıkladı. Ayrıca Odamız tarafından geleneksel hale gelen Anadolu Odaları Eğitim Seminerlerinin 16’ncısı 8-11 Ekim 2016 tarihlerinde Antalya’da düzenleyeceğiz. Anadolu odaları eğitim seminerimizde son derece faydalı bir eğitim programıyla sizlerle birlikte olacağız” dedi.