Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi, Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü birimi personeli, yürüttükleri başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı ödüllendirildi.
KTO Karatay Üniversitesi, Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül törenine, KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, Mütevelli Heyeti Üyesi Faruk Şekerci, KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Teoman Yılmaz, İş Kurumu (İŞ-KUR) Konya İl Müdürü Emrah Keleş, SGK Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz, üniversite personeli ve davetliler katıldı.
Başarıların elde edilmesinde birimde fedakarca görev yapan personelin büyük emeğe ve paya sahip olduğunu vurgulayan Başkan Öztürk, “Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü personelimiz her zaman fedakarca çalışmıştır. Üniversitemiz özverili personelleri ile hedeflerini gerçekleştirme yolunda hızla ilerlemektedir. Yaptıkları fedakarlıklardan ötürü tüm personelimize teşekkür ediyoruz” dedi.
Ödül alan personeller adına konuşan Sebahat Erdemir, “Üniversitemizin Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk’e çok teşekkür ederiz. Bu ödülü kendi adıma değil arkadaşlarım adına alıyorum. Açıldığı günden bu yana desteklerini esirgemeyen üniversite yönetimimize çok teşekkür ediyorum. Bizler her zaman işimizi severek yaptık, kurumumuza layık çalışmalar gerçekleştirdik, her zaman ekip ruhu ile işlerimizin üstesinden geldik. Üniversite başladığımda umreye gitmek gibi bir hayalim vardı, gelecek aylarda da bunu da çalıştığım kurum sayesinde inşallah gerçekleştireceğim, teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Ödül alan destek hizmetleri personellerine plaketleri ve sertifikaları Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, Mütevelli Heyeti Üyesi Faruk Şekerci, İŞ-KUR Konya İl Müdürü Emrah Keleş, SGK Konya İl Müdürü Murat Mustafa Yavuz ve üniversite Genel Sekreteri Hüseyin Ergun tarafından verildi. Ödül töreni hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.