Konya Ticaret Odası (KTO) Karatay Üniversitesi bünyesinde görev yapan Destek Hizmetleri Koordinatörlüğü birimi personeli, yürüttükleri başarılı ve özverili çalışmalardan dolayı ödüllendirildi.
KTO Karatay Üniversitesi, Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen ödül törenine KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, Mütevelli Heyeti Üyeleri, KTO Eğitim ve Sağlık Vakfı Mütevelli Heyeti Üyeleri, Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, üniversite personeli ve davetliler katıldı.
KTO Karatay Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Öztürk, üniversitenin gururla bahsettiği başarılarında, destek hizmetleri personelinin büyük katkısı bulunduğu belirterek, bu başarıların elde edilmesinde birimde fedakarca görev yapan personelin büyük emeğe ve paya sahip olduğunu söyledi. Başkan Öztürk, “KTO Karatay Üniversitesi her geçen yıl başarılarını artırmakta ve hızla büyümektedir. Personelimizin de bu sorumluluğun gereğini yerine getirmeleri bizlere gurur vermektedir. Özveriyle, fedakarca çalışarak üniversitemizin başarısında katkısı olan her personelimizi ayrı ayrı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Üstün çalışmalarından ötürü ödül alan destek hizmetleri personellerine plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. Ödül töreni hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından son buldu.