Konya’nın Kulu ilçesinde, bayramlaşma töreni düzenlendi.
Kaymakamlık binasında düzenlenen programda vatandaşlar ile protokol bayramlaştı. Programa AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İlçe Kaymakamı Hüseyin Avcı ile kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
AK Parti Konya Milletvekili Abdullah Ağralı yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramını tebrik ederek, “Orucumuzu bize hakkıyla tutmayı nasip eden ve bizi bayrama kavuşturan Rabbimize hamd olsun. Kululu hemşehrilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin bayramlarını kutluyorum. Bu bayramın ümmetin birlik ve beraberliğine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.
Kaymakamı Hüseyin Avcı ise, “Ramazan Bayramının tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bayram ülkemize, milletimize, Kulumuza barış ve huzur getirir. Özellikle barışa çok ihtiyacımız var. Terörle mücadele eden askerimizin, polisimizin ve Kulu halkının bayramını
kutluyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet geride kalanlara başsağlığı diliyorum” diye konuştu.
İlçe Kaymakamlığındaki programın ardından, İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçildi. İlçe Garnizon Komutan Vekili Tunay Torun
misafirlerine kapıda karşıladı. Protokol vatani görevini yapan er ve erbaşlarla tek tek bayramlaştı. Program şehit ailelerini ziyaretle sona erdi.