Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ), çalışanları için “İş Dünyasında İletişim Profesyoneli Olmak” konulu seminer düzenledi.
Yoğun katılımın gerçekleştiği seminer Selçuklu Belediyesi Konferans Salonunda yapıldı ve yaklaşık 3 saat sürdü. Konuklar deneyimlerini paylaşırken, hedefler ve başarı konusunda da açıklamalarda bulunuldu. Başarı formülleri ve hedefler ile disipline bağlı kurallar konusunda bilgiler veren katılımcılar; algı, algıda seçicilik ve yönlendirme konusunda görüşlerini açıkladı. 2016 yılı ilk çeyreğinde toplam 60 bin adam/saat eğitim verdiklerini, kişisel gelişimden, motivasyon eğitimlerine, teknik eğitimlerden, uygulamalı eğitimlere kadar personel ihtiyaç analizlerine göre yıl içinde eğitimler düzenlediklerini söyleyen MEDAŞ İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Yeşim Iğnak Koçak, “Eğitim, şirketimizin en önem verdiği konulardan birincisidir. Birebir eğitimlerin dışında online ortamda da çalışanlarımıza çeşitli konularda eğitimler düzenliyoruz” dedi.
Koçak, 2016 yılı sonuna kadar özellikle teknik konularda çalışan personel için eğitimlerin hızla devam edeceğinin altını çizdi.