Selçuk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Şahin, ziyarette, yeni nesilleri geleceğe güçlü bir şekilde hazırlamanın önemini belirterek, minik öğrencilere başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı. “Bizim vazifemiz çocuklarımızı geleceğe güçlü bir şekilde hazırlamak” diyen Prof. Dr. Şahin, “Birlikte iş yapabilmeyi, beraber hareket edebilmeyi öğrenmeniz lazım. Bu anlamda anaokulumuza, yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum. Hem üniversitemiz bünyesindeki ilgili bölüm öğrencilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerini yürütüyorlar, hem de çocuklarımızı şimdiden hayata hazırlıyorlar. Ülkemizin yarınlarını oluşturacak olan çocuklarımız, şimdiden toplumun sağlıklı ve uyumlu birer ferdi haline gelebilmenin yöntemlerini öğrenmiş oluyorlar. Bu da çok önemli. En azından şimdi birlikte yaşamayı ve çalışmayı öğrendikleri gibi gelecekte de daha disiplinli çalışma yönünde mesafe kat ediyorlar. Çocuklar çok erken yaşlarda öğrenme yeteneğine sahipler. Çocukları sıkmadan ve oyun tarzında bir eğitim metodunu uygulamamız lazım. Siz de bu metodu uyguluyorsunuz. Çok başarılı, güzel sonuçlar aldığınızı da biliyoruz. Ben sizlere hem başarılar, hem de çocuklarımıza sağlıklı, güzel, mutlu günler ve yarınlar diliyorum” dedi.

Ziyaretin ardından, Rektör Prof. Dr. Mustafa Şahin çocuklara hediye verdi ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyarete, İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu yöneticisi Dr. Gökhan Kayılı, İhsan Doğramacı Uygulama Anaokulu Halkla İlişkiler Yöneticisi Meltem Çiftci, sınıf öğretmenleri Türkan Yiğit Kolçak, Hatice Süntar ile anaokulu öğrencileri katıldı.