Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Fatih Karaaslan'a iade-i ziyarette bulundu. 

Rektör Karaaslan'ın rektörlük kapısında karşıladığı Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık ziyaret için biraz geç kaldığını dile getirerek: “Bir fırsatını bulup Sayın Rektörümü ziyaret edememiştim daha doğrusu Sayın Rektörümün müsait zamanında benim işlerim vardı, benim müsait olduğum zamanımda ise Rektörümün işleri vardı. Tabi bu arada bir seçim geçirdik onun yoğunluğu vardı, derken bu iade-i ziyaret bu güne kaldı. Sayın Rektörümün uygun bir anında da bir araya geldik. Ben hem atanmamın ardından yaptığı ziyaretle gösterdiği nezaketi için teşekkür etmek hem de hal hatır sormak için buradayım” dedi.

Misafirine ”˜Hoş geldiniz' diyen ve ziyaretten duyduğu menmuniyeti dile getiren Rektör Karaaslan ise Başsavcı Apacık'a Sütçü İmam Üniversitesi hakkında bilgi vererek; “Geçmişte Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığımız ile işbirliği yaparak güzel işlere imza attık, bu güzel işlere yenilerini eklemek için bizler her zaman Başsavcılığımızın ve Adliyemizin yanında olacağız. Ben bu nazik ziyareti için Sayın Başsavcıma teşekkür ediyor, başarılar diliyorum” dedi.