Erasmus Öğrenci Hareketliliği kapsamında yurtdışı üniversitelerine gidecek olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) öğrencileri, İngilizce dil kursunu başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldı.

KSÜ Yabancı Diller Yüksekokulunda 6 hafta boyunca devam eden 48 saatlik kursu başarıyla tamamlayan 20 öğrenci sertifikalarını, KSÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Dış İlişkiler Şube Müdürlüğünde düzenlenen törenle Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Ersin Akıncı’nın elinden aldı.

HABER FOTOĞRAFLARI

Erasmus Öğrenci Hareketliliği’nin öğrencilerin farklı kültürleri tanımaları ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeleri açısından çok önemli bir fırsat olduğunun altını çizen Akıncı, “Bu fırsatı yabancı dilinizi geliştirmek için kullanın, inanın ileriki eğitim ve çalışma hayatınızda faydasını göreceksiniz” diye konuştu.

Kendi öğrencilik yıllarında yaşadığı deneyimleri öğrencilerle paylaşan Akıncı, yurtdışında elde ettikleri deneyim ve gördükleri olumlu uygulamaları, geri döndüklerinde paylaşmaları tavsiyesinde bulundu.

Sertifika töreninde KSÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Dış İlişkiler Şube Müdürü Enver Orhan ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Okt. Alper Yasin Erol da kısa birer selamlama konuşması yaparak, öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.