İstanbul'da hem kendi öğrencilerine hem de YGS ve LYS sınavına hazırlık yapan on binlerce öğrenciye doğru tercih yapmaları ve üniversiteleri tanımaları için Final Eğitim Kurumları tarafından 22 Şubat Cumartesi günü düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Üniversiteler Fuarına 80 civarında yükseköğretim kurumu katıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin de stant açtığı fuarda yaklaşık 5 bin öğrenci üniversiteler hakkında bilgi edindi.

Türkiye genelinde 217 dershane, 15 okul ve 4 yayın grubuna sahip olan Final Eğitim Kurumlarının organize ettiği Üniversiteler Fuarı, İstanbul'un Güneşli semtindeki Final Okullarında yapıldı. Fuarda öğrenciler, üniversitelerle aynı ortamda buluşmanın yanı sıra kendilerine verilen tanıtıcı dokümanlarla yükseköğretim kurumları ve eğitim olanakları hakkında merak ettikleri konuları öğrenme şansı elde ettiler.

Kafile Başkanlığını KSÜ Genel Sekreter Yardımcısı Mithat Karaaslan'ın yaptığı büyükler kadar küçüklerinde ilgisini çeken Fuar 22 Şubat 2014 Cumartesi günü sabah saat 10.00'da başlayıp akşam saat 18.00'e kadar sürdü, fuar sonunda tüm katılımcılara teşekkür edildi.