KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantının açılış konuşmasını İnşaat Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Temiz yaptı. İnşaat Mühendisleri Odası ile öğrencileri buluşturduklarını ve geleneksel hale gelen bu toplantıları sürdürmeyi önemsediklerini belirten Prof. Dr. Temiz, “Fakültemizin yeni binası tamamlanıyor. İkinci yarıyılda binamıza kavuşarak laboratuvar ve çalışma alanlarımızı genişleteceğiz. Bu yeniliğin eğitim kalitesine yansıması olumlu yönde olacaktır. Meslek odaları ve iş adamlarının, bölüme yapacağı katkılar da gelişme için önemli bir unsurdur.” diye konuştu.

Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hanifi Toptaş ise bu toplantıyı rehberlik oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiklerini belirterek, sektör meslek odası ve inşaat mühendisi adaylarını buluşturduklarını söyledi.

Toplantı kapsamında Kahramanmaraş İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Hanifi Toptaş, İnşaat Mühendisi Şener Yener ve İnşaat Mühendisi Melike Emiroğlu öğrencilerin sektöre ilişkin sorularını cevaplandırdı.