Eğitim Fakültesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci yaptı. Rektör Deveci genç öğretmen adaylarını tebrik ederken hayatları boyunca dürüst, ahlaklı ve adil olmaları tavsiyesinde bulundu.

Eğitimin beşikten mezara kadar devam eden bir süreç olduğunun altını çizen Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci mezunlara öğretmenlik hayatlarında cezalandırma değil ödüllendirme yolunu seçen öğretmenlerden olmalarını tavsiye etti.

Mezuniyet törenine katılan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Akkurt da bir kısa bir selamlama konuşması yaparak mezun öğrencileri, aile ve hocaları tebrik etti.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Can ise “Bu gün 114 yeni meslektaşımızı hizmete kazandırdık” şeklinde konuştu. Ailelere “ Çocuklarınızla gurur duyun, biz onlarla gurur duyuyoruz” diye seslenen Prof. Dr. Can “ Emanetlerinize sağdık kalarak, vatana millete faydalı birer insan ve öğretmen yetiştirdik” diye konuştu. 

KSÜ EĞİTİM FAKÜLTESİ MEZUNİYET TÖRENİ FOTOĞRAFLARI

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Niyazi Can genç öğretmen adaylarına “Kendinizi geliştirmeye ve yetiştirmeye devam edin” tavsiyesinde bulundu.
2014-2015 Akademik Yılı Eğitim Fakültesinde ilk üç Sınıf Öğretmenliği Bölümünden olurken, Nuriye Sarıoğlan birinci, Hatice Hayta ikinci ve Hüsne Karagöz üçüncü oldu.