KSÜ Avşar Yerleşkesi Aslanlı Parkta gerçekleştirilen; fotoğraf ve resim sergileri, farklı tür ve tarzda müzik gruplarının konserleri, tiyatro ve halk oyunları gösteriminden oluşan etkinliklere çok sayıda öğrenci katıldı.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci etkinliklere katılarak öğrencilerle sohbet etti. İlk olarak fotoğraf ve resim sergilerini gezen Rektör Deveci resim çalışması yapan öğrencilerle birlikte resim yaptı. Ebru etkinliği standını da ziyaret eden Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci önlük giyerek Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi temalı ebru çalışması yaptı.

Prof. Dr. Deveci öğrenci odaklı bir yönetim anlayışı benimsediklerinin altını çizerken, bu tür etkinliklerin tek bir zaman dilimine sıkıştırmadan bütün yıla yayarak öğrencilere yoğun ve stresli çalışma temposu arasında eğlenme ve deşarj olma alanları oluşturmayı amaçladıklarına değindi.

KSÜ Rektörü Deveci daha sonra konser alanına geçerek bir süre öğrenci gruplarının konserini seyrederek bazı parçalara öğrencilerle birlikte eşlik etti.

Etkinlikler çerçevesince Aslanlı Park’ta KSÜ öğrencileri fotoğraf ve resim sergisi, ebru ve resim etkinlikleri, Türk halk oyunları ve modern dans gösterisi, Grup Zifiri ve Grup Carpediem rock müzik konserleriyle birlikte Kahramanmaraş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseri yapıldı.

KSÜ Sanat Günleri kapsamında Senem Ayşe Konferans Salonunda KSÜ öğrencileri tarafından sahnelenen “İdeal Eş Aranıyor” adlı tiyatro oyunu izleyicilerden büyük alkış aldı.

KSÜ SANAT GÜNLERİ FOTOĞRAFLARI

Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda öğretim elemanı Dr. Arzu Mustafayeva ve öğrencilerinin hazırladığı pop müzik konseri ise dinleyicilere eğlenceli dakikalar yaşattı.

KSÜ Sanat Günleri adını “O Ses Türkiye”  ses yarışması ile duyuran Yusuf Eren Çelebiler Konseri ile son buldu. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen konsere çok sayıda personel ve öğrenci katılırken, birbirinden güzel şarkıların seslendirildiği konserde katılımcılar doyasıya eğlendi.