KahramanmaraşSütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci, "2016 yılı Kazım Türker Genç Farmakolog Ödülü" alan Yrd. Doç. Dr. Akif Hakan Kurt'u makamında kabul ederek tebrik etti.

KSÜ'den yapılan açıklamaya göre, KSÜ Rektörü Deveci, Türk Farmakoloji Derneği'nin akademik başarı, farmakoloji bilimine yapılan katkı ve camiaya rol modeli olabilecek nitelikleri göz önünde tutarak verdiği "2016 yılı Kazım Türker Genç Farmakolog Ödülü" alan KSÜ Tıp Fakültesi Farmakoloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Kurt'u makamında kabul etti.

Kurt'u tebrik eden Deveci, "Ülkemizin önemli bilim ödüllerinden biri olan Prof. Dr. Rüştü Kazım Türker Genç Farmakolog Ödülü'nü alıp dönmek gerçekten de takdir edilir bir başarıdır. Bu önemli başarı, hem üniversitemizin adının duyurulmasında hem de genç bilim insanları için esin kaynağı olacağını düşünüyorum. Öğretim üyemiz Yrd. Doç. Dr. Akif Hakan Kurt'u tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Rektör Deveci, çalışan ve kendini bilime adamış araştırmacılara üniversite olarak destek vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.