Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Türkiye Oryantiring Federasyonu 14 Yaş ve Altı Grupları 2. Grup (Kırmızı Grup) 4. Bölge 2. Kademe Oryantiring Yarışmasına ev sahipliği yaptı
KSÜ ev sahipliğinde Avşar Yerleşkesinde düzenlenen yarışmada 6 kategoride, Kahramanmaraş, Adana, Gaziantep, Hatay, Kilis, Karaman, Mersin ve Osmaniye’den katılan 454 sporcu yarıştı. Yarışma sonucunda dereceye girenlere madalyaları Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci ve protokol üyeleri tarafından verilirken, dereceye giren sporcular bölge yarışmasına katılmaya hak kazandı.
Ödül töreninde konuşan Rektör Deveci yarışmaya katılan tüm sporcuları tebrik etti. 14 yaş ve attı gruplarda en yoğun katılımlı organizasyona ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Deveci, bu tür organizasyonlara üniversitenin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade etti.
Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, ileriki günlerde yapılması planlanan üniversiteler arası yarışmaya da ev sahipliği yapmaktan onur duyacaklarını sözlerine ekledi.