Rektör Karaaslan, KSÜ Avşar Yerleşkesinde verdiği iftarda yaptığı konuşmada, mübarak ramazan ayında kentte görev yapan bir kısım gazetecilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Gazetecilerin doğru bilgiye ulaşmasına önem gösterdiklerini vurgulayan Karaaslan, şunları kaydetti: "Her zaman şeffaf olmaya özen gösterdik. Henüz ideal iletişim düzeyine geldiğimiz de söylenemez. Ancak zorluklar bizim bu yöndeki çabamızı azaltmayacaktır. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız" ifadesini kullandı.

KSÜ yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Karaarslan, Tıp Fakültesi Hastanesini bu ay içinde teslim alınacağını kaydetti.

Tıp Fakültesinin devriyle inşaat halindeki camini de hizmete açılacağını kaydeden Karaarslan, şöyle konuştu: "İlahiyat Fakültemizin kaba inşaaatı bitmiş durumda. Mühendislik Mimarlık Fakültesi inşatına başlandı. Kongre merkezi ve kütüphanenin proje ihaleleri yapıldı. Sosyal merkez çerçevesinde iki ayrı çarşı ihalesi yapıldı. Öğrenci sayımız bu yıl 25 bini geçmesini bekliyoruz. Yabancı öğrenci sayımız artmaktadır. İki programda uzaktan eğitime başlıyoruz. Bütün öğrencilerimize üniversitenin her yerinde internetten yararlanmaları sağlanacaktır."