Aksu TV ana haber bülteninde Murat Eğridağ’ın sorularını cevaplayan KSÜ Rektörü Deveci, izleyenlere iki önemli müjdeyle konuşmasına başladı. Rektör Deveci Çocuk Nörolojisinde Doç. Dr. Sedat Işıkay’ın ve Plastik Cerrahi alanında Prof. Dr. Mehmet Bekerecioğlu’nun KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesinde göreve başladıklarını Aksu TV aracılığıyla Kahramanmaraş kamuoyu ile paylaştı.
Özellikle sağlık alanında bir çok önemli yenilik getirdiklerine değinen Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci “Sadece hastaların değil hasta yakınlarının sorunlarına da çözümler üretiyoruz. Bu amaçla hizmete açtığımız 60 yataklı refakatçi odalarını 20 günde 192 kişi kullandı” diye konuştu.
Üniversite içerisinde sosyal alanlar oluşturarak yaşayan bir kampüs oluşturmak istediklerinin altını çizen KSÜ Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci Üniversite içerisinde yapımı süren çarşının yeni eğitim-öğretim yılına hazır olacağının müjdesini verdi. Rektör Deveci ayrıca yapımı tamamlanan İsmail Kurtul İlahiyat Fakültesi binasının yeni dönemde hizmet vermeye başlayacağını belirtirken hayırsever iş adamları İsmail Kurtul ve Abdulkadir Kurtul beylere teşekkür etti.
KSÜ Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Tokur ise hastane hakkında bilgiler verirken, Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi olarak Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş D