Sağlık Yüksekokulu 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı mezuniyet töreni açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Vekili Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar yaptı. Öğrencilerin mezuniyetinde maddi manevi her türlü fedakârlıkta bulunan aile ve hocaları tebrik eden Rektör Vekili Prof. Dr. Güneşaçar mezun öğrencilere meslek hayatlarında başarılar diledi.

Eğitimin yaşam boyu süren bir olgu olduğunun altını çizen Prof. Dr. Ramazan Güneşaçar kendilerini geliştirmeye devam etmeleri ve meslek hayatları boyunca hastaları ile empati kuran bireyler olmaları hususunda öğrencilere tavsiyelerde bulundu.

KSÜ Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tufan Mert ise mezun öğrencilere iş ve meslek yaşamlarında başarılar diledi. Mezun öğrencilerin ailelerine seslenen Prof. Dr. Tufan Mert “Yüksekokulumuza emanet ettiğiniz çocuklarınız mesleki açıdan donanımlı, sorumluluk sahibi, öğretme ve araştırmaya yatkın, başarıyı kovalayan ve ayakları üstünde sapasağlam duran birer birey olarak yetiştirildi” diye konuştu.

SAĞLIK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ

KSÜ Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü birincisi Kübra Çırak olurken Şenay Dikici ikinci Zehra Kabasakal üçüncü oldu. Ebelik Bölümünde ise Betül Erdemir birinci, Feride Güdük ikinci ve Funda Samanlı üçüncü oldu.