KSÜ Senem Ayşe Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını, KSÜ Uluslararası İlişkiler Öğrenci Topluluğu Başkanı Mustafa Bulut yaptı. Bulut seminer programının düzenlenmesine katkı sağlayan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci’ye ve üniversite yönetimine teşekkür ederken, bu seminerin öğrencilerin kişisel gelişimi açısından çok önemli olduğunu vurguladı.

Açılış konuşmasının ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Selçuk Akgül tarafından, farkındalık yaratma, iş fikri oluşturma, iş kurma, takım çalışması, globalleşen dünya ve yeni dünya dinamikleri, eski-yeni ekonomi, girişimcilik ve inovasyon başlıkları altında seminer sunumu gerçekleştirildi.

Seminer katılımcılarının soru-cevap yoluyla ve sosyal medya aracılığıyla etkileşimli olarak katkı sağlayabildikleri seminer 22 Şubat Pazartesi günü düzenlenen 2 oturumun ardından, 24 Şubat Çarşamba günü düzenlenecek olan 3. ve 4. oturumlarla birlikte tamamlanacak. İki gün ve dört oturumdan oluşan seminerin sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

21. Yüzyılda Girişimcilik ve İnovasyon Semineri’nin ilk gün oturumlarına KSÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Örnek’in yanı sıra akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.