Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ve KSÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı tarafından son dönemde meydana gelen terör olaylarında şehit olan güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımız için mevlid-i şerif programı düzenlendi.

KSÜ Cahit Zarifoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli emniyet mensupları, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

HABER FOTOĞRAFLARI

KSÜ İlahiyat Fakültesi öğrencileri tarafından okunan Kur’an’ı Kerim ile başlayan program kapsamında, ilahiler ve kasideler icra edilirken, şehitler için dualar edildi.

Programda konuşan Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar, emniyet güçlerimize metanet ve milletimize sabırlar diledi.

“Vatanımız, bize büyük bedellerle vatan oldu.” diyen Kılıç, sözlerini şu şekilde sürdürdü: Şu anda görev bizde, gayret bizde. Vatanımızı bir yandan korumalıyız, koruyoruz. Bir taraftan da imar etmeliyiz, imar ediyoruz. Bize yakışan budur, ecdadımıza böylece layık olmuş oluruz. Programın ardından Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ve Rektör Prof. Dr. Durmuş Deveci tarafından, mevlid-i şerif programına katılan emniyet mensuplarına karanfil takdim edildi. Mevlid-i şerif programının ardından katılımcılara etli pilav ve tatlı ikramı yapıldı.