Onikişubat Belediyesi tarafından, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) İlahiyat Fakültesinde eğitim gören öğrencilere Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında bahar şenliği düzenlendi.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Fakülte binası önünde düzenlenen programda yaptığı konuşmada, üniversite öğrencileriyle bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu olmasına rağmen İlahiyat Fakültesi öğrencilerine ayrı bir muhabbet duyduğunu dile getiren Mahçiçek, şunları kaydetti:

"İlahiyat Fakültesi öğrencileri ve hocaları, üniversitemizin tüm öğrenci ve hocaları Onikişubat Belediyemiz açısından çok önemli. Çünkü bu ülkenin nitelikli insanlara ihtiyacı var. Nitelikli insanlar, bilim insanları, araştırmacı insanlar ve ülkeyi geleceğe taşıyacak insanlar da, buralardaki ilim müesseselerinden yetişir. Dolayısıyla biz sizlere küçük de olsa, az da olsa hizmet edebilirsek kendimizi mutlu addederiz. Ben bütün öğrenci kardeşlerime yürekten başarılar diliyorum. Cenabı hak hepimizi, bu Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde kainatın efendisine, Peygamberimize hakiki ümmet olan kullarından eylesin diye dua ve temenni ederim."