Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can Birlik Vakfı Genç Birlik Kahramanmaraş Şubesi üyelerini Senato Toplantı Salonunda kabul ederek bir süre görüştü.

Gençlerle tek tek sohbet eden, gençliğin sorunları ve eğitim sistemine ilişkin değerlendirmelerini dinleyen KSÜ Rektörü Can, gençlerin eğitim hayatında karşılaştığı sorunları yine gençlerle yapılan istişarelerle birlikte çözeceklerini belirtti.

Gençlerin sorunlarını öğrenci odaklı yönetim anlayışıyla ele aldıklarının altını çizen Rektör Can, “Üniversiteyi oluşturan akademisyen, öğrenci, idareci ve tüm personelle yapılan görüşmeler ve alınan brifinglerle temel sorunları tespit ederek, çözüm noktasında adımlar attık ve atmaya da devam ediyoruz. İnşallah 2018-2019 eğitim-öğretim yılına daha dinamik ve heyecanlı bir başlangıç yapacağız. Üniversitemizin sahip olduğu fiziki ve bilimsel altyapısı ile yetişmiş insan gücü potansiyelini en etkin ve verimli şekilde kullanarak, şehrimiz ve ülkemiz için katma değer oluşturmanın gayreti içerisinde olacağız.” diye konuştu.