1986 yılında Kahramanmaraş'ta çekilen Rabbine dön filminin bir bölümünü bir defa daha izlemeye var mısınız? Tekke, Maraş Kalesi, Kanlıdere, Yıkılan Köprü, Bit Pazarı, Ulu Cami, Sütçü İmam Çeşmesi, Atatürk Heykeli, Otel Belli ve daha neler neler...

(Alemlerin Rabbi) Rabbine dön filmi 1986 yılında Kahramanmaraş'ta çekildi. Yavuz Yalınkılıç'ın yönettiği filmde Sema poyraz, Cezur Yılmaz, Hüseyin Peyda gibi ünlü isimler oynadı. Film "Yaşamlarını bir boşlukta, geçiren bir çok insanın gün gelip yaratılışların muhteşem düzeninin farkına varmalarıyl, geçmiş hatalarına lanet edip, yep yeni bir hayata merhaba demelerini konu alır. Çoğu fakir ama gururludurlar."

Filmde o yılda Kahramanmaraş'ın pek çok kesimi görünmektedir. Tekke'den Kanlıdere'deki Bit Pazarına, Uzunoluk'tan Atatürk Meydanı'na, Sütçü İmam Çeşmesi'nden Ulu camiye kadar pek çok bölgede çekilen filmde ayrıca yüzlerce Kahramanmaraşlı vatandaş ta görünmektedir. Trabzon Caddes, Kapalı Çarşı, Hotel Belli ve o zamanın ünlü işyerleri de filmde görünmektedir. Film  tam anlamıyla nostalji rüzgarı estirmektedir.

İŞTE KAHRAMANMARAŞ'TA ÇEKİLEN O FİLMDEN MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER!