Herkes O’nu Okuyor yarışması Osmaniye’nin Bahçe ilçesinde de yapıldı. Bazı aileler yarışmaya çocuklarıyla birlikte katıldı.

Bahçe Eğitim Gönüllüleri ve Yardımlaşma Derneği'nin Refet Bey Yurdu'nda düzenlenen yarışmaya öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Ortaokul öğrencileri 'Gönüllerin Efendisi Hz Muhammed Mustafa (sas)' kitabından, liseli öğrenciler 'Şiddet ve Savaş Karşısında Nebevi Duruş Sulh Peygamberi' kitabından ve yetişkinler de 'İnsan ve Topluma Ulaşma Yönüyle Peygamber Efendimiz (sas)' adlı kitaptan yarışmaya girdiler.

Yetişkin ve liselilerde dereceye girenlere umre, ilköğretimlerde dereceye girenlere dizüstü bilgisayarı, bisiklet, fotoğraf makinesi, MP4 çalar ödülü verilecek. Yarışmaya bine yakın kişi müracaat etti. Yarışmaya çocuklarıyla katılan anne babalar birbirleriyle yarıştı.

Abdullah ve Hacer Aslan çifti yarışma için çocuklarıyla birlikte geldi. Abdullah Aslan, yarışmayı düzenleyenlere teşekkür etti. Aslan, oğlu Cihat ile birlikte, yarışma sayesinde Hz. Peygamber'in hayatını öğrendiklerini belirti.

Hayriye Dönmez de kızı Senem ile birlikte Hz. Peygamber'in hayatını az dahi olsa öğrendikleri için mutlu olduğunu söyledi. Cihat Aslan, yarışmaya derece elde etmek için girdiğini ancak yarışmaktan çok Hz. Muhammed'in hayatını okuduğu için mutlu olduğunu söyledi. Cihat Aslan "Peygamber Efendimiz’in iyiliksever, yârdımsever olduğunu öğrendim." şeklinde konuştu.