Akdeniz Rüyası Orkestrası ‘Müzikalden Şiire, Şiirden Müzikale Yolculuk’ adlı müzikalde ‘Bir Avuç Söz, Bir Tutam Şiir, Birkaç Şarkı=İnsan’ temasıyla Adanalı sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Adanalılara unutulmaz bir müzikal gösterisi sunacak olan Akdeniz Rüyası ekibinde Ozan Sargın, Duygu Danışman Yıldırım, Halil İbrahim Kurum ve Lilya Kılınç oyuncu olarak, İlker Yalgın (Ney), Bülent Geliç (Vurmalı çalgılar), Keremcan Teomete (Keman), Gizem İşken (Trombon), Ahmet Can Dağlıoğlu (Viyolonsel), Koray Varkal (Bas gitar), Berna Tülay Uğurlar (Piyano) müzisyen olarak yer alacak.

Vecih Uğurlar’ın yazıp derlediği müzikalde ‘İnsan’ın insanlık tarihine yolculuğu Adem ile Havva durağından başlıyor. Akdeniz Rüyası ekibi, Kerbela, Yunus Emre, Romeo ve Juliet, Shakespeare, Edgar Allan Poe, Can Yücel, Savaş ve Acı, Eva Peron, Orhan Veli, Ahmed Arif, Operadaki Hayalet, Nazım Hikmet duraklarının ardından Lüküs Hayat durağında son bulacak insanlık tarihine yolculukta şiirlerle, müziklerle mesajlar verecek.

Müzikalin aynı zamanda organizatörlüğünü de yapan Vecih Uğurlar, “Akdeniz Rüyası ekibi olarak bu yol altıncı projemizi yapmak için toplandığımızda arkadaşlarımızdan biri ‘Yolculuk nereye’ diye sordu. ‘İnsana ve insanlık tarihine’ diye yanıtladık ekip olarak. Uzun araştırmalar sonunda yüzlerce duraktan 15 durak belirledik. Bu yolculuğa çıkarken en büyük arzumuz sanatsever Adanalılarla birlikte olmak ve bu duraklarda soluklanmak.” dedi.

Uğurlar, 15 Mart Pazar günü Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda saat 16.00 ve 19.30’da sahnelenecek müzikalin biletlerinin Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu ve Adana Devlet Tiyatrosu gişesinden temin edilebileceğini sözlerine ekledi.