Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi idareci, öğretmen, veliler ve öğrencilerin desteğiyle kermes düzenlendi. Aynı gün okulda eğitim veren Halk Eğitim Kursları da sergi açılışı yaptı. Her iki etkinlik de çok büyük ilgi gördü.

Akşemseddin İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi tarafından idareci, öğretmen, veliler ve öğrencilerin desteğiyle düzenlenen kermes okul bahçesinde yapıldı. Kermese Onikişubat Belediye Başkan Yardımcısı Havva Saygaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen, İl ve İlçe Milli Eğitim şube müdürleri, Suzan Abdulhakim Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hamza Büyüksakallı, çeşitli dernek ve vakıf yöneticileri katıldı. Kermeste velilerin yaptığı börek ve gözlemeler öğrenciler ve öğretmenler tarafından stantlarda satıldı. 

Okul Müdürü Memduh Kayıklık, Okulda eğitim öğretim faaliyetlerinin yanı sıra öğrencilerin sorumluluk almaları ve sosyalleşmeleri adına bu tür etkinliklerin yapılmasının çok önemli olduğunu söyledi. Öğrencilerin ürettiği el sanatları ürünleri ziyaretçiler tarafından çok beğenildi. 

HABER FOTOĞRAFLARI

Okulda yapılan el sanatları, ahşap boyama, mefruşat ve dikiş nakış kurslarında üretilen ürünlerin sergi açılışları gerçekleştirilerek, sergiler ziyaretçiler tarafından gezildi.