Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif Eğitim-Sen) Yozgat İl Temsilciliği, Sorgun İlçesinde düzenlediği arabaşı yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi.

İl Temsilcisi Ekrem Kayaaslan, yaptığı açıklamada, Yozgat’ın soğuk kış gecelerinin vazgeçilmezi olan arabaşı yemeğini kışın geride kalmasına sayılı günler kala bir kezde ilçede üyelerle birlikte yemek istediklerini söyledi. Kayaaslan, "Sendika olarak üyelerimiz ve tüm eğitimcilerimizin sorun ve sıkıntılarının giderilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sadece eğitimcilerin değil eğitimle ilgili de sorun ve sıkıntıları dile getirerek çözümü noktasında ilgili ve yetkili kurumlarımıza sunuyoruz." dedi.

Sendika olarak her zaman farklı etkinlikler düzenleyerek üyeleri ile bir araya geldiklerini söyleyen Kayaaslan, "Bizler her zaman farklı etkinlikler düzenleyerek üyelerimizle bir araya geliyoruz. Üyelerimizin istek ve talepleri doğrultusunda güzel ülkemizin farklı illerine geziler düzenleyerek o yörenin tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıma fırsatı buluyoruz ve oradaki üyelerimizle ve eğitimcilerle bira araya geliyoruz. İnşallah bundan sonrada düzenleyeceğimiz bu tür etkinliklerle yine üyelerimizle bir araya geleceğiz." diye konuştu.