Turizmin marka beldelerinden Alaçatı, kurtuluşunun 94. yılı nedeniyle Çeşme Belediyesi’nce düzenlenen Can Bonomo ve İrem Derici konserleriyle büyük bir coşku yaşadı.
Alaçatı Amfi Tiyatro’daki konsere, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve CHP İlçe Başkanı Ekrem Oran’ın da aralarında bulunduğu binlerce kişi katılarak, Amfi Tiyatro’yu tamamıyla doldurdu.
Konserde ilk sahneye çıkan İzmirli sanatçı Can Bonomo, "Aşktan ve Gariplikten", "Meczup" ve "Bulunmam Gerek" adlı albümlerinden sevilen parçalarını seslendirerek, binlerce kişiye kurtuluş coşkusu yaşattı. Konserin ilk dakikalarında sahne önüne doluşan yüzlerce kişi, sevilen sanatçı Can Bonomo’yu cep telefonları ile görüntüleyebilmek için adeta yarıştı. İlk iki şarkının ardından sahne önü boşaltılırken, coşku tribünlerde devam etti. Konser sırasında bazı genç kızlar, sanatçının "Aşktan ve Gariplikten" adlı kitabını ellerinde sallayarak, şarkılarına eşlik etti.
"Bu tabloyu hayatım boyunca unutmayacağım"
Konserin ikinci bölümünde sahne alan pop müziğin ünlü yıldızı İrem Derici, kurtuluş coşkusunu zirveye taşıdı. Ünlü sanatçı, "Evlenmene Bak", "Dur, Yavaş", "Kalbimin Tek Sahibine", "Aşk Eşittir Biz", "Dantel", "Değmezsin Ağlamaya", "Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı", "Sevgi Olsun Taştan Olsun" gibi sevilen şarkılarını, binlerce kişinin eşlik etmesiyle, dev bir koro eşliğinde seslendirdi. Seyircilerin cep telefonlarının ışıklarını yakarak Amfitiyatroyu aydınlatmaları ise muhteşem görüntüye neden olurken, sanatçı oluşan görüntüden duyduğu memnuniyeti, "Bu tabloyu hayatım boyunca unutmayacağım" diyerek dile getirdi. Sanatçının bazı genç hayranları ise kartonlara yazdıkları sözcükler ile sevgilerini gösterdi.
Alaçatı Amfitiyatro’daki kurtuluş coşkusu, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.